Over Fietsen in Ouddorp

Dat Ouddorp een geweldige plaats is om te fietsen weet (nog) niet iedereen, dus proberen we op deze website te laten zien waarom je naar Ouddorp moet komen om een mooie fietstocht te maken. Daarnaast zullen we regelmatig tips plaatsen voor tijdens de fietstochten. Ben je alleen, met de familie, een vrienden of vriendinnengroep, teamuitje …Bij De Bever hebben ze voor een ieder een passend vervoermiddel, zodat iedereen mee kan.

Fietsen in Ouddorp is een initiatief van De Bever Verhuur. Naast vakantiehuizen verhuurt De Bever Verhuur ook fietsen. Niet alleen om de vakantie compleet te maken, maar ook om er eens gezellig een dagje tussenuit te gaan. De natuur in de omgeving van Ouddorp is prachtig en uitermate geschikt om een mooie fietstocht te maken.

De Bever Verhuur is sinds dit voorjaar ook BOVAG gecertificeerd, een kwaliteitskeurmerk die we eer aan willen doen.

Maar wilt je de omgeving op een andere manier verkennen is een Lopifit, E-scooter, Familie skelter of de nostalgische Autoped ook het overwegen waard. En heb je “kleine” kinderen of een of meerdere honden: een (E)-Bakfiets is dé uitvinding om gezellig op pad te gaan.

Maar wanneer je een keer op pad wil gaan met een minder mobiel persoon: Ook daar kunnen we sinds de zomer van 2017 een passende oplossing voor bieden. We hebben geïnvesteerd in elektrisch aangedreven voertuigen voor mindervaliden van het merk HUKA.
We hebben in ons assortiment:
een rolstoelfiets met ontkoppelbare fiets, de Duet;
een  duofiets, de Orthos;
een ergonomische driewieler, de Cratos;
een kind-ouder tandem, de Co-Pilot.

Heb je besloten om in Ouddorp te komen fietsen? Dan kun je bij ons je fiets huren. Neem je de fietsen mee? Volg dan bij Ouddorp de borden ‘Strand’ en je hebt legio mogelijkheden om gratis te parkeren.