Over fietsen in Ouddorp

Fietsen in Ouddorp is een initiatief van De Bever Verhuur & Ouddorp.nl. Niet alleen om de vakantie compleet te maken, maar ook om er eens gezellig een daagje tussenuit te gaan. De natuur in de omgeving van Ouddorp is prachtig en uitermate geschikt om een mooie fietstocht te maken.

Dat Ouddorp een geweldige plaats is om te fietsen weet (nog) niet iedereen, daarom laten we op deze website zien waarom Ouddorp de moeite waard is om een fietstocht te komen maken. Daarnaast zullen we regelmatig tips plaatsen voor tijdens de fietstochten. Ben je alleen, met je familie, een vrienden- of vriendinnen- groep, teamuitje…..bij De Bever hebben ze voor een ieder een passend vervoermiddel, zodat iedereen mee kan. De Bever Verhuur is sinds begin 2017 ook BOVAG gecertificeerd, een bekend keurmerk dat kwaliteit garandeert.

Wil je de omgeving op een andere manier verkennen, dan is een Lopifit, E-scooter, Familie skelter of de nostalgische Autoped ook het overwegen waard. En heb je “kleine” kinderen en/of een of meerdere honden: een (E)-Bakfiets is dé uitvinding om gezellig op pad te gaan. Sinds 2019 hebben ze ook tandems van het merk Onderwater is het assortiment waar je met z’n tweeën of drieeën op stap kunt: met een en/of twee volwassenen en een en/of twee kinderen. 

Op deze website bieden we vele routes aan, wil je wat anders dan biedt De Bever Verhuur Fotopuzzeltochten aan. En wat te denken van Geocaching? Al puzzelend een route volgen, aan de hand van GPS coördinaten en onderweg ‘schat zoeken’? Goeree Overflakkee is Geocaching Paradise voor zowel starters als gevorderden.

Wil je een keer op pad wil met een mindervalide persoon, zelfs dat is in Ouddorp mogelijk en wel bij De Bever Verhuur. Sinds de zomer van 2017 bieden zij een passende oplossing voor iedereen. Naast NIET elektrische mindervalide vervoermiddelen hebben zij geïnvesteerd in elektrisch aangedreven vervoermiddelen voor mindervaliden van het merk HUKA.

Heb je besloten om in Ouddorp te komen fietsen? Dan kun je naast De Bever Verhuur nog bij verschillende andere fietsverhuurders terecht.
Neem je zelf de fietsen mee? Volg dan bij Ouddorp de borden ‘Strand’ en je hebt legio mogelijkheden om gratis te parkeren.