Aan het begin van een fantastisch nieuw fietsjaar

Hallo fietsliefhebbers,

Aan de vooravond van een nieuw fietsjaar verheugen we ons op vele mooie dagen waarop we vol goede moed opstappen om een frisse neus te halen en te genieten van de prachtige omgeving.

Helaas is op het moment dat dit stukje wordt geschreven het weer om bij de kachel te kruipen, met hagelbuien, regen, wind….

Maar dat bied natuurlijk wel weer nieuwe mogelijkheden om plannen te maken voor als het weer zich ineens van een goede kant laat zien. Ga eens pionieren op deze of andere websites voor fantastische routes, of een andere manier ontdekken van buiten zijn als je niet zo van het “gewoon” fietsen bent. Dit is ook vaak het geval wanneer je met jeugd op pad gaat.

Denk bijvoorbeeld eens aan het uitproberen van een fotopuzzeltocht. Of ga eens geo-cachen. Er zijn veel mogelijkheden voor beginners en gevorderden. Wel ff alvast een App downloaden( meestal gratis) en alvast een beetje inlezen en zelfs de verveelde jeugd vergroeid met tablet en telefoon kun je zo naar buiten krijgen en sportief bezig zijn.

Veel fietsroute’s kun je vinden op Route.nl, vooraf een App downloaden en aanmelden en een mooie route rijden wordt kinderspel.

Wij van Team De Bever Verhuur wensen alle lezers en bezoekers een fijn (fiets)jaar toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.