ANWB fietspas

ANWB Fietspas

Schakel je fietsplezier in de hoogste versnelling

Stap je op een zonnige dag graag op de fiets voor een heerlijke fietstocht? Zorg dan in ieder geval dat je de ANWB Fietspas bij je hebt. Hiermee krijg je onderweg voordeel bij honderden ANWB Gastvrij Plus punten, ontvang je een gratis ANWB-knooppuntenkaart, kun je rekenen op de Wegenwacht Fiets Service én geven we juridisch advies als je als fietser betrokken bent geweest bij een verkeersongeval.

Wil jij nooit meer naar huis moeten lopen omdat halverwege je route je fietsband of -accu leeg is? En wil je wel genieten van korting op je bakje koffie bij een restaurant op jouw route? Deze voordelen en meer krijg je nu bij de ANWB Fietspas.

De voordelen van de ANWB Fietspas

Naast Wegenwacht Fiets Service ontvang je de volgende voordelen:

Bestel direct jouw ANWB Fietspas

Wil jij ook genieten van deze voordelen en een ANWB Fietspas aanschaffen? Hoe langer je lid bent, hoe meer voordeel! Nu tijdelijk eerste jaar € 20,-. Na het eerste jaar betaal je de prijs die hoort bij jouw kaartkleur.

Fietspas bestellen

Nog geen lid van de ANWB?

Ben je nog geen lid van de ANWB maar past de Fietspas perfect bij jou? Dan betaal je het eerste jaar € 45,40. Dit bestaat uit de ANWB Fietspas en is inclusief het ANWB-lidmaatschap waarmee je niet alleen onderweg veel voordeel krijgt, maar ook kunt genieten van de ANWB Ledenvoordelen, waaronder aankopen in de winkels van de ANWB, korting op tickets voor een dagje of een avondje uit en nog meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.