Culinair fietsen

Ga eens een keer shoppen tijdens het fietsen door Ouddorp en de Ouddurpse dreven op jacht naar streekproducten. Hang een paar grote fietstassen aan je fiets en ga op zoek naar verse Ouddorpse specialiteiten. Op heel veel plaatsen staan bij huizen en boerenspulletjes een bordje met streekproducten te koop. Van alles wordt er vers aangeboden: aardappelen, groente, fruit,  bloemen, plantjes, maar ook lekkere verse scharreleieren, bijenhoning…

Bij een stop bij de Mekkerstee zijn legio streekproducten in de winkel te vinden zoals o.a. diverse soorten geitenkaas. En bij de bakkers zijn de Ouddurpse Bolussen een lekkernij voor bij een pitstop onderweg.

En natuurlijk veel seizoens producten zijn van super kwaliteit. Wat dacht u van Hofasperges, nieuwe krielaardappeltjes vaak al geschrapt verkrijgbaar, pompoenen eetbaar en als decoratie. Het paasbrood van onze echte bakker is ook niet te versmaden, daar komen de mensen van heinde en ver om.

Met heerlijke aankopen stimuleert u de Ouddorpse economie en heeft u een  lekker dagje fietsen gecombineerd met het ontdekken van het vele lekkers waar wij altijd al van genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.