De Bever Verhuur staat op het Ouddurpse Springfeessie

De Voorjaarsvakantie komt eraan, Jippie!!! Tijd voor het Ouddurpse Springfeessie

Voor de kinderen/ jeugd wordt er weer wat leuks georganiseerd in SRGO Dorpstienden in Ouddorp:

Het Ouddurpse Springfeessie op  27 en 28  februari en 1 maart. Dus 3 Dagen, 6 uren per dag van 10.00 uur tot 16.00 uur vermaak voor maar € 5,00.  Voor één dag zijn de kosten
€ 2,50 . Dit geldt voor iedereen tussen de 1 en 16 jaar oud.

In de sportzaal worden vele soorten springkussens opgebouwd om naar hartenlust op en in te springen. Voor de broodnodige beweging super geschikt zeker wanneer het nog niet zo’n lekker weer is.

In de andere zalen worden er neven activiteiten georganiseerd o.a.
Dag 1: Bubbelvoetbal
Dag 2: Een Segwayparcour
Dag 3: Film kijken

Het Segwayparcour wordt in samenwerking met De Bever verhuur gerealiseerd.

Zij hebben dan ook  een deel van hun te verhuren/ kopen vervoermiddelen tentoongesteld zodat deze kunnen worden bekeken en geprobeerd, met onder meer een e-scooter van Emco; een bakfiets van Babboe; de Lopifit; een E-Bike met Bosch middenmotor; de Orthros, Cratos, Duet  van Huka voor mensen die minder mobiel zijn. Zo is er ook voor de meegekomen ouders interessante dingen te bekijken dus voor elk wat wils.

Wie er meer wil meer weten over het aanbod van De Bever Verhuur voor een familie uitje, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, kinderfeestje,  op stap met “kleine” kinderen en/of honden loop eens binnen en bekijk en probeer de uitgestalde vervoermiddelen. Ook wanneer je op pad wil met een (tijdelijk) mindervalide gezinslid, opa, oma,  tante, buurman/vrouw hebben we meerdere mogelijkheden voor huur of koop.

Tot ziens in de Dorpstienden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.