De Fietsnetwerk App, ontdek knooppuntenroutes op een hele nieuwe wijze!

De Fietsnetwerk App is een app waarmee u knooppunten op een hele nieuwe manier gaat ontdekken. In de app kunt u namelijk niet alleen de mooiste knooppuntroutes onderweg ontdekken, ook krijgt u bij de fietsknooppunten informatie over de leukste ‘afstapmomenten’ in de buurt. Open de app en bekijk wat er te doen is, een hapje eten, een kop koffie of een mooie bezienswaardigheid. Laat u verrassen door de vele mooie plekjes!

Hoe werkt de Fietsnetwerk App

De Fietsnetwerk App geeft begeleiding wanneer het nodig is, bij de fietsknooppunten. U krijgt de volgende stap op uw fietsroute op het juiste moment in de vorm van een notificatie. U kunt uw telefoon intussen op standby zetten als u wilt. Het batterijverbruik van de app is zeer laag evenals het dataverbruik door het gebruik van de laatste technieken op dit gebied.

Ongeveer 10 tot 50 meter voor het fietsknooppunten krijgt u een ‘pushbericht’. Deze informeert u over het volgende knooppunt op de route. Daarnaast geeft de app aan of er iets te zien of te doen is in de omgeving. U kunt de notificatie vervolgens weg swipen om het hoofdscherm van de app te openen. U ziet dan uw route in beeld en een melding wat er in de buurt te zien en te doen is. Deze kunt u open klikken om meer informatie en de route naar de locatie te krijgen.

De mooiste afstapmomenten!

De Fietsnetwerk App heeft de allermooiste ‘ afstapmomenten’ onderweg te bieden. Wilt u eens echt steil achterover vallen van de mooiste afstapmomenten? Dan is dit de FietsApp die u wilt hebben. Elke dag is ons team bezig om nieuwe prachtige plekjes toe te voegen die u vervolgens op uw route te zien krijgt. U bepaalt zelf wat u onderweg wilt bezoeken door in de app op de locatie te klikken. Vervolgens drukt u op fiets hier naartoe en u krijgt direct de route naar de locatie op de kaart. Ook kunt u door op route te klikken de volledige routebeschrijving in tekst uitklappen. Als u een bezoek hebt gebracht aan de locatie kunt u eenvoudig de fietsroute hervatten door te klikken op fiets terug naar het knooppunt.

Hoe installeert u de Fietsnetwerk App?

Voor Android klikt u hier en voor IOS klikt u hier. De Fietsnetwerk app komt dan vanzelf in beeld. Klik op ‘installeren’ en u kunt direct aan de slag met de Fietsnetwerk app. Wilt u meer weten over de verschillende functies in de app? Bekijk dan in het menu van de app de sectie ‘ Hoe werkt het’.
De Fietsnetwerk app is niet geoptimaliseerd voor de iPad of andere Tablets. Het is mogelijk om de app op uw iPad te zetten, maar deze werkt dan waarschijnlijk niet volledig naar behoren.

Bron: Fietsnetwerk.nl

P1070305

Heeft u wel de app maar geen fiets? De Bever Verhuur heeft verschillende soorten fietsen die u kunt huren, van een vrolijke fiets met een groep vrienden, tot een elektrische fiets om de Hollandse wind moeiteloos te trotseren. Klik hier voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.