E-bikes van Segway

Segway, het bedrijf dat bekend staat om het voertuig waarop men kan staan ​​en door het verschuiven van het gewicht zich kan voortbewegen. Nu komt de fabrikant met een E-bike productlijn. Rod Keller, de voorzitter van Segway Inc. verklaart hieronder de reden voor de uitbreiding van de portefeuille.

Segway is op de hele wereld bekend om haar expertise op het gebied van individuele elektrische motoriek. Ons merk kreeg zijn reputatie door het ontwikkelen van de techniek van dynamische stabilisatie van de Segway Personal Transporter, ons vlaggenschip. Kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties zijn de hoekstenen van de Personal Transporter en onze Ebikes zullen deze traditie voortzetten. Wij zijn blij om ons netwerk van Europese distributeurs een hoge kwaliteit elektrische fiets lijn aan te kunnen bieden.

De Segway E-bikes worden uitgerust met Bosch middenmotor. Bosch motoren zijn bekend om de efficiëntie, duurzaamheid en prestaties. Daarnaast worden Segway elektrische fietsen uitgerust met Shimano hydraulische remmen en derailleurs. Dit zijn vrij standaard componenten.

De EBikes van Segway zijn geschikt voor fietsers van alle leeftijden. De Segway E-bikes zijn beschikbaar bij De Bever Verhuur. Segway E-bikeSegway E-mountainbikeBron: http://www.elektrischefietsen.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.