De Bever Verhuur gaat voor duurzaam

De Bever Verhuur is een dynamisch bedrijf.

Ze hebben een breed assortiment in de verhuur van vakantiebungalows, (kinder)fietsen, fiets aanhangers voor kind en hond, bolderwagens, (familie) skelters, elektrische stadsfietsen en twee elektrische mountainbike’s. Ook verzorgen ze Segway tours.

Anno 2016: De wereld veranderd en zij veranderen mee. Daarom hebben ze het aanbod van vervoermiddelen flink uitgebreid, zowel met als zonder ondersteuning. Vanaf goede vrijdag 2016 begint het recreatieseizoen, met tal van leuke vervoermiddelen in de verhuur voor sportieve activiteiten voor de eigen inwoners, de vakantiegasten of de dagrecreanten.

Voor een leuke tocht door onze schitterende afwisselende omgeving met veel bekijks zijn er nu ook vrolijke fietsen, Lopifit’s, elektrische bakfietsen en elektrische scooters te huur. Dit is duurzaam recreëren ten top.

Ga eens lekker trappen op een Vrolijke fiets, verkrijgbaar in dames- en herenuitvoering waarvan elke fiets een eigen naam heeft met een aparte uitstraling, vrolijke kleuren en prints.

Of kies voor de geinige nieuwe Nederlandse uitvinding: de Lopifit, een loopbandfiets waarbij je in beweging komt door te lopen op een loopband die middels elektrische ondersteuning het achterwiel aandrijft i.p.v. met de trappers. Al lopend rij je met een leuke snelheid door de omgeving.

20160311_125900

Wanneer je op stap wilt met kinderen hebben ze ook twee elektrische bakfietsen, de hagelnieuwe Babboe Curve Mountain in het assortiment. Daar kunnen eventueel tot 4 kinderen in de bak vervoerd worden.

E-bakfiets

Is dit alles te veel inspanning: ga dan op weg met een elektrische scooter. Op een stille duurzame manier het eiland verkennen, met de wind door je haren een frisse neus halen langs natuurschoon en de zee. Duurzaam, milieuvriendelijk en goed voor je gezondheid. Een win/win situatie: lekker erop uit in de buitenlucht en genieten van je vervoermiddel zonder vervuilende uitstoot.E-scooters

Onderweg zijn er voldoende stopplaatsen met oplaadpunt om het inwendige van de mens te versterken d.m.v. een natje en een droogje.

P1080100

Het ultieme vakantie- en vrijetijdsgenot is natuurlijk een mooie Segway PT tour te rijden. Een ervaring om niet te vergeten. Onder begeleiding van een gids de mooiste plekjes van de omgeving ontdekken. De Bever Verhuur is de ideale plek om te starten voor een familie-uitje, jubileum, vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest, of gewoon omdat er (n)iets te vieren valt: Keus volop, voor elk wat wils om er een geslaagde dag van te maken.

Segway

2 reacties op “De Bever Verhuur gaat voor duurzaam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.